Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - conde

Pages: [1]
1
General Discussion / Problem with Vysor connecting Alpha
« on: May 22, 2017, 05:16:17 PM »
From 2 days ago, i cannot see the Phone image on Vysor (But inside works).
I yhink that acidentaly changed somthing in Alpha Android config.
This is the situation:
1. Find device Alpha2 with Vysor app.
2. Connect to it.
3. Device window pops up.
4. Window is in black.
5. Clicking with mouse starts apps etc.
6. "Input Panel": pressing buttons at bottom works, but screen still black (but activity as expected on Alpha2).
7.- Only can see the Screen "Taking a Picture".. Then Google open a Web with the Screen Picture.... and can see the Phone image.
8.- Then i can navigate taking pictures and like a "Blind". pressing Screen "Aprox".

Can somebody Help me?

This happened because i have had an error trying to install Neuron and went to Settings in order to accept external APPs. ... I think i touch some other config accidentaly..
Then "Black Screen".
Please HELP.

Attached pictures for the black Screen and what i can see when do a Picture..
Thanks

2
Writing apps and coding / Get SDK and connection to Eclipse
« on: April 20, 2017, 08:11:32 AM »
Hello, one week with the Alpha2.. I want to try to program on it. Till now i can:
Connect USB Ok
Connect by Visor Ok
Connect and program with the visual Alpharobot2s PC APP - Ok.
Now installed Eclipse - and i am Loose....
Download SDK from Ubtech and all SDKs for different actions ARE THE SAME. and seems to be a kind of Sample.
I cannot find the files mentioned on the developers manual and do not have the SDK into Eclipse.
Please need some help.

I was programmer in the past but with another kind of languages and i am so loosed now.
can somebody tell me How To.. in order to get the real SDK and configure on Eclipse to can program and link my Robot.
Thanks in advance.

Javier Quintana

Pages: [1]